tiistai 5. maaliskuuta 2013

Älytön tauko

Pitkän tauon jälkeen on älyttömän vaikeata saada yhtään blogitekstiä kasaan. Jotenkin tuntuu, että edes 10 minuuttia ei ole aikaa kirjoittaa. Tämä tauko on toki johtunut muutosta! Koko helmikuu vierähti asioiden pakkaamisessa ja muuton valmistelussa - siinä samalla kun yritin koulua ja työtä pyörittää ilman hermoromahdusta. Olipa tosiaan hirveä kuukausi.

Asiasta toiseen voisin tässä esitellä miltä kämppämme näytti kaksi viikkoa sitten juuri saatuamme kaikki tavarat kämppään!


Kamalaa.

Ainii, olkapääni tulehtuivat viikkoa ennen muuttoa! Repäiseppä siitä huumoria. Ei taida onnistua.

Mukavimpiin asioihin: muutokaaoksen keskeltä löyty seuraava timantti:



Olen siis satavarma siitä, että kirja on minun ja olen saanut sen lahjaksi mutta kun tämä pää ei muista keneltä! Täältä tosin löyty uusin arjenpelastaja: banaanivokki! Kyllä, banaanivokki. Älyttömän hyvää.

Banaanivokki
280 g munanuudeleita
2 banaania
1 rkl currya
1-2 vihreää (tai punaista) chiliä
2 rkl öljyä
3- 4 porkkanaa
nippu salaattisipulia (huomasin kevätsipuli käy myös)
1 ½ dl vettä
1 rkl kalakastiketta
1 rkl fariinisokeria (tai ruokosokeria..)
1 tl maissitärkkelystä
½ dl (eli n. 30 g) cashewpähkinöitä

Kypsennä nuudelit ja huuhdo kylmällä vedellä, laita sivummalle odottamaan. Kuori ja viipaloi banaani, käytä puolet öljystä palojen paistoon ja ripottele curry palojen päälle kun ne ovat saaneet vähän väriä. Laita sivummalle odottamaan.
Pese chili ja porkkana, poista chilin siemenet. Suikaloi vihannekset ja sipuli. Vokkaa vihannekset 3 - 4 minuuttia lopussa öljyssä. Lisää vesi, kalakastike ja sokeri ja anna kiehua muutama minuutti. Sekoita maissitärkkelys pieneen määrään veteen ja suurusta sillä vokki, kiehauta. Lisää kaikki ainekset pannuun ja kääntele varovaisesti. Tarjoile soijakastikkeen kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti